JADIKAN SAYANG HEBAT DENGAN RAHSIA

PENILAIAN PEMILIHAN PEKERJA KAMI MENYEDIAKAN PENDEKATAN YANG DIPEROLEHI SECARA ILMU, SALAH, DAN BERTANGGUNGJAWAB UNTUK MEMBANDINGKAN CALON, MENGHILANGKAN BIAS, DAN MEMBUAT KEPUTUSAN PENGGUNAAN YANG DIBERIKAN

Memutuskan siapa yang akan disewa penuh dengan ketidakpastian dan risiko. Mengandalkan wawancara, resume, dan pemeriksaan rujukan semata-mata hanya memberikan gambaran separa dari bakal pekerja. Mengenali calon yang sesuai dengan pekerjaan-orang memerlukan penilaian kemampuan, watak, dan kesesuaian mereka dengan budaya tempat kerja anda. Temu ramah, resume, dan pemeriksaan rujukan hanya memberikan gambaran sebahagian calon. Mengandalkan kaedah ini semata-mata boleh menyebabkan pekerjaan orang miskin.

Dengan memberi anda gambaran lengkap, anda akan dapat menilai setiap calon:

  • gaya kerja
  • kemahiran interpersonal
  • kemahiran menyelesaikan masalah
  • nilai dan motivasi

Hasil ujian keperibadian kerjaya kami memastikan anda memilih orang yang dapat menyelesaikan pekerjaan dan sesuai dengan organisasi anda. Apabila anda membuat keputusan pengambilan pekerja yang tepat, anda mendapati diri anda mempunyai tenaga kerja yang terlibat, perniagaan yang cekap, kurang konflik dan sakit kepala yang lebih sedikit.

Hubungi

MENGAPA MENGGUNAKAN UJIAN PEKERJAAN?

Data pelanggan kami menunjukkan bahawa, apabila digunakan dengan betul, ujian pekerjaan membantu mencari calon yang lebih sesuai dengan peranan pekerjaan mereka dan menyumbang kepada kejayaan organisasi:

$ 500,000 DIJIMAT SETIAP TAHUN DALAM KOS PEROLEHAN (PENGELUAR)

60% KEMALANGAN KECIL DI TEMPAT KERJA

7 KALI LEBIH SUKA MENJADI TANGGUNGJAWAB

PENGURANGAN 54% DALAM PEROLEHAN (ORGANISASI RUNCIT)

8 KALI LEBIH SUKA UNTUK MENYEDIAKAN KHIDMAT PELANGGAN YANG SANGAT BAIK

PENYELESAIAN PEMILIHAN PEKERJA

Penyelesaian penyaringan pekerjaan kami sangat relevan, praktikal, menjimatkan kos, dan cepat dihantar, membantu anda mengenal pasti calon peringkat teratas yang tidak dia mahukan dan berhasrat untuk membantu organisasi anda berjaya.

ALAT PENILAIAN CALON

Menyasarkan jumlah yang tinggi, jawatan peringkat permulaan, kami bekerjasama dengan jabatan HR untuk mengintegrasikan penilaian pengambilan pekerja ke dalam proses pengambilan anda untuk mengenal pasti calon berprestasi tinggi dengan cepat. Ujian keperibadian kami akan membandingkan skor ujian calon dengan penanda aras pekerjaan – memberikan penilaian kesesuaian dengan pekerjaan. Penilaian kami mengukur calon keselamatan, kebolehpercayaan, potensi penjualan, kemampuan, dan keperibadian.

Sesuai untuk pengambilan pekerja: runcit barisan hadapan, hospitaliti, pembuatan, juruteknik perkhidmatan, dan pekerja pusat panggilan

PENGURUSAN & UJIAN EKSEKUTIF

Untuk jawatan pengurusan dan kepemimpinan kanan, taruhan untuk memilih pemain berprestasi tinggi adalah lebih tinggi. Untuk memenuhi permintaan ini dan menguruskan peningkatan risiko terhadap organisasi anda, ahli psikologi perniagaan kami akan menggunakan sebilangan besar penilaian bakat untuk membantu anda membuat keputusan pemilihan yang sukar. Ketahui calon mana yang akan mengembangkan strategi, mengartikulasikan visi, berinovasi, dan menguruskan kerumitan.

Sesuai untuk pengambilan: Pengurus Besar, Pengarah Pemasaran, Ketua Pegawai Kewangan, Naib Presiden Operasi, Penguasa, Ketua Pegawai Eksekutif.

MENGAPA MEMILIH PSIKOMETRIK?

Dengan kepakaran penilaian bakat selama bertahun-tahun, ahli psikologi perniagaan kami membimbing anda melalui proses menggunakan ujian pekerjaan dalam proses pemilihan untuk mendedahkan prestasi terbaik dan memastikan pekerjaan sesuai.

Kami faham bahawa membuat keputusan pengambilan dan pemilihan yang salah adalah mahal. Jabatan Tenaga Kerja AS menganggarkan bahawa kos pengambilan pekerja miskin adalah 30% daripada gaji tahun pertama mereka. Itu adalah bahagian yang mudah untuk diukur. Pertimbangkan kesan terhadap semangat, produktiviti dan penglibatan pekerja lain dalam organisasi anda apabila seseorang individu tidak sesuai.

Ujian keperibadian kami yang diteliti, sah dan boleh dipercayai digunakan dalam proses pemilihan pekerja untuk membantu organisasi mengambil pekerja dengan lebih berkesan dan mengurangkan risiko ini.

Bermula dengan analisis pekerjaan yang menyeluruh, pakar kami mengenal pasti ciri-ciri utama yang diperlukan untuk berjaya dalam peranan tersebut. Tanda aras ditetapkan untuk atribut seperti pertimbangan situasi, pengetahuan, keperibadian, keselamatan dan penaakulan lisan, numerik dan spasial.

Penambahan ujian pengambilan boleh menjadi perubahan pada proses pengurusan bakat anda sekarang. Sebilangan besar organisasi masih bergantung pada tinjauan resume dan temu ramah tingkah laku yang memakan masa. Sebagai seorang profesional SDM, anda tahu bahawa kesan pertama dan “rasa usus” menghasilkan berat sebelah dan potensi kesan buruk. Penambahan penilaian pengambilan objektif untuk proses anda akan menjadikannya lebih pantas, dapat dipertahankan, dan lebih konsisten.

JIKA ANDA TIDAK BOLEH APA ALAT PILIHAN PEKERJA YANG TEPAT UNTUK ORGANISASI ANDA, HUBUNGI PSIKOMETRIK HARI INI. PASUKAN KAMI YANG BERPENGALAMAN AKAN SELAMAT MENJAWAB SEBARANG PERTANYAAN DAN MENJALANKAN ANDA MELALUI PROSES.
ms_MYMalay